skip to content

Bizerba mérlegalvázak  

Az ipari felhasználásra készített Bizerba mérlegalvázak között biztosan megtalálja az adott feladathoz optimalizált változatot.
 

Bizerba Typ 20/150/350/750 mérlegalváz

A szabadon álló kivitelű mérlegalvázak bizonyítottan sok területen alkalmazhatók.
 
Jellemzői: Egy, két vagy több méréshatár, választható pontosság, nagy felbontóképesség és többféle alacsony beépíthetőség.

[...tovább]

 
   

Bizerba Typ 750 VE-ED és EMTB-H mérlegalváz

Extra lapos kivitelű mérlegalváz.
 
Az egyszerű és erős kivitelű mérlegalváz kevés karbantartást igényel. Magas kopásállósága révén hosszú ideig pontosan, megbízhatóan üzemel.

 

Mérlegalváz-magasság csak 35 mm.

[...tovább]

 
   

Bizerba Typ VE-S-3 mérlegalváz

A szabadon álló és alacsony építésű mérlegalváz jól alkalmazkodik a legkülönbözőbb területeken elvárt beállítási feltételekhez. Erős kivitelű mérlegalváz az egyszerű mérési feladatok megoldására.
 
[...tovább]
 
   
 

Bizerba Typ 800/2000/4000 VE-L-3 és EM-H mérlegalvázak

Egyszerű és erős kivitelű mérlegalváz: kevés karbantartást igényel, és kopásállósága révén hosszú ideig pontosan, megbízhatóan üzemel. Rozsdamentes anyagból és szénacélból festetten gyártott, több méretben, padlóba süllyeszthető és kiemelt kivitelben.
 
[...tovább]
 
   

Bizerba Typ 2000/4000/7500 és VE-3 mérlegalváz

Elemekből épített mérlegalváz, a magas élelmiszeripari és
gyógyszeripari követelményeknek is megfelel. 76 mm magasságú, könnyített kivitelű változata jól alkalmazható az utólagos padlóba süllyesztéshez. Az egyszerű, higiénikus tisztítás, fertőtlenítés érdekében osztott vagy felhajtható teherlappal, fedlappal is választható. 
 
   

Bizerba ML-3 és HR precíziós mérlegalváz-sorozat

A precíziós, II. mérési osztályba sorolt nagyfelbontású mérlegalvázak az erős szerkezetüknek köszönhetően a legjobban alkalmazhatók a kemény ipari körülmények között.
 
   

Bizerba Typ 600 / 3000 VE-P és EMU- H mérlegalvázak

Raklapok mérésére, padlóra helyezhető, rugalmas pakolást lehetővé tevő, U alakú mérlegalváz. A szabadon álló mérlegalvázfej állványostól kényelmesen áthelyezhető.
 
   

Bizerba WPF precíziós mérlegalváz-sorozat

Olyan precíziós mérlegalváz, melynél a nyúlásmérő-bélyeg helyett a rezgőhúros méréstechnológiát alkalmazva lehet nagy pontosságot tudunk elérni, nagy méréshatárnál.
 
[...tovább]
 
   

Bizerba ITC-3 mérleg

Erős, egyszerű kompakt mérleg az ellenőrzéshez, komissiózáshoz, leltárhoz és más mérlegelési feladatokhoz, melyeket az árubeérkeztetés, gyártás, raktározás, kiszállítás folyamatai igényelnek. Méréshez és számláláshoz is.
 
   

Bizerba ITC-B levélmérleg

Elegáns, helykímélő asztali mérleg integrált kijelzővel és kezelőegységgel, melyben az adatforgalmat egy soros interfész biztosítja. Postai levelek méréséhez.
 
   

Bizerba ITC-S levél- és csomagmérleg

Helykímélő, két méréshatárú mérleg, a levelek, kis és nagy csomagok grammra pontos, legfeljebb 32 kg-ig történő mérésére.
 
   

Bizerba speciális mérlegek

A termékhez és feladathoz illeszkedő mérleg, mely rozsdamentes kivitelével, kopásállóságával hosszú ideig biztonságosan és pontosan működik. A falra szerelhető lehajtható teherlapos illetve horgos mérleg oda szerelhető, ahol szükség van rá. 
 
[...tovább]
 
   

Bizerba felsőpályás mérleg

A mért tömegértékek tökéletes adatrögzítése és ellenőrzése, a vágáskor, daraboláskor, osztályozáskor, hűtőtárolás és a szállítás feladatok elvégzésekor. A felsőpályás mérlegek kitűnnek az erős, tartós és kis szervizigényű konstrukciójukkal. Beépíthetők bármely szokványos csőpályás, lapospályás rendszerekbe. 
 
[...tovább]
 
   

Bizerba EL-3 precíziós mérleg

 

A Bizerba EL-3 a mérlegelési feladatokat az ellenőrzést, komissiózást, leltározást, csomagolást, kiszállítást valamint a dokumentálást is elvégzi.

Az integrált plusz-mínusz kijelző és a grafikus felület egyszerűvé teszi a mérleg használatát. Mérésre, darabszámlálásra, tömegérték vagy darabszám plusz-mínusz eltérés ellenőrzésére a hozzá tartozó kiértékelő statisztikával.